Piedāvājam Ozolnieku novada iedzīvotājiem sludinājumu ievietošanu mājaslapā bez maksas!

Datums: 10.05.2012

Sakarā ar to, ka daudzi Ozolnieku novada iedzīvotāji mūsu uzņēmumā interesējas par nekustamā īpašuma īri, maiņu, pirkšanu un pārdošanu, piedāvājam iespēju ievietot SIA “Ozolnieku KSDU” mājas lapā sludinājumus.

Sludinājumu ievietošana www.oksdu.lv mājas lapā ir bez maksas, ar mērķi palīdzēt iedzīvotājiem efektīvākai informācijas apmaiņai, tā nav paredzēta komerciāliem nolūkiem. Sludinājumos iespējams ievietot visa veida informāciju par nekustamo īpašumu – dzīvokļu, māju, garāžu pirkšanu, pārdošanu, īri, nomu vai maiņu.

Procedūra sludinājuma ievietošanai ir sekojoša: jāuzraksta iesniegums, ko iespējams veikt gan ar mājas lapas starpniecību sadaļā “iesniegums”, gan ierodoties uz vietas birojā Kastaņu ielā 2, Ozolniekos. Īpašnieks tajā sniedz visu informāciju, ko vēlas publicēt mājas lapā. Galvenie pieturas punkti, rakstot iesniegumu:

  • Vēlamais datums sludinājuma ievietošanai;

  • Obligāta kontaktinformācija;

IEVĒRIBAI! Tikai pats īpašnieks (dzīvokļa, mājas, garažas, u.c.nekustamo īpašumu) drīkst rakstīt iesniegumu par sludinājuma ievietošanu! Pēc tā saņemšanas, informācija tiek ievietota mājas lapas sadaļā “Sludinājumi”. Ja ievietoto informāciju vēlas dzēst, mainīt vai izņemt, lūdzam kontaktēties pa tālruni 63050111 vai 27873945




Atpakaļ