Jautājumi un atbildes par iepirkumu daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas vienkāršotā renovācija Kastaņu ielā 6.

Datums: 14.06.2011

Jautājumi un atbildes par iepirkumu daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas vienkāršotā renovācija Kastaņu ielā 6, Ozolniekos Eiropas Savienības fonda projekta Nr. DMS/3.4.4.1.0/10/08/100 „Daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Kastaņu ielā 6, Ozolniekos energoefektivitātes paaugstināšana” ietvaros.

Identifikācijas Nr. OKSDU 2011/03 ERAF

1. jautājums: Lūdzam izteikt nolikuma 3.4.1.punktu sekojošā redakcijā - Iesniedzot piedāvājumu, pretendents iesniedz piedāvājuma nodrošinājumu neatsaucamas bankas vai apdrošināšanas sabiedrības garantijas formā 5000.00 LVL apmērā. Piedāvājuma nodrošinājumu izsniedz Latvijas Republikā reģistrēta banka vai apdrošināšanas sabiedrība, kas Latvijas Republikas normatīvajos tiesību aktos noteiktajā kārtībā ir uzsākusi pakalpojumu sniegšanu Latvijas Republikas teritorijā, un tam ir jāatbilst piedāvājuma nodrošinājuma veidnei.

1.atbilde: Pasūtītājs apliecina, ka tiks izpildīti nolikuma nosacījumi, ja Pretendents iesniegs piedāvājuma nodrošinājumu 5000.00 LVL apmērā, ko ir izsniegusi apdrošināšanas sabiedrība, kas Latvijas Republikas normatīvajos tiesību aktos noteiktā kārtībā ir uzsākusi pakalpojumu sniegšanu Latvijas Republikas teritorijā. Piedāvājuma nodrošinājumam ir jāatbilst piedāvājuma nodrošinājuma veidnei.




Atpakaļ