Par koplietošanas telpu dezinfekcijas pasākumiem

Datums: 07.04.2020

Līdz ar ārkārtas situācijas izsludināšanu valstī un Ekonomikas ministrijas norādījumiem par profilaktiskajiem pasākumiem Covid-19 pandēmijas laikā, SIA ,,Ozolnieku KSDU” ir vērsušies apsaimniekojamo māju iedzīvotāji un dzīvokļu īpašnieku pilnvarotās personas par koplietošanas telpu dezinfekcijas pasākumu veikšanu, tāpēc no 2020.gada 31.marta līdz 7.aprīlim daudzdzīvokļu māju kāpņu telpās tika veikta dzīvokļu, ieejas durvju rokturu, kāpņu un margu, pieejamo virsmu, kā arī pastkastīšu dezinfekcija.

Galvenais mērķis – iespējami pilnīga virmu dezinfekcija (baktērijas, vīrusi, sporas, parazīti, sēnītes utml.), tai skaitā aktuālais vīruss Covid -19.

Informācija par dezinfekcijas līdzekli meklējama sekojošā interneta saitē:

http://www.zeimans.lv/veikals/item/46689/190538/dezinfekcijas-lidzeklis-5-litri-atbrivo-no-bakterijam-virusiem-sporam-un-se/

SIA “Ozolnieku KSDU” pārvaldītajās mājās pirmreizējās dezinfekcijas izmaksas tiks segtas no māju sanitārai kopšanai paredzētajiem līdzekļiem (saskaņā ar 2020.gadam apsaimniekošanas tāmē ieplānoto), tādēļ papildus izmaksas apsaimniekošanas rēķinos nebūs.

Ņemot vērā vīrusa Covid-19 infekcijas joprojām pieaugošo raksturu, SIA “Ozolnieku KSDU” rekomendē dzīvokļu īpašniekiem periodiski atkārtot koplietošanas telpu dezinfekcijas pasākumus pašiem, lietojot pieejamos dezinfekcijas līdzekļus.

Dzīvokļu īpašnieki var arī atkārtoti pasūtīt dezinfekcijas pasākumus, ko veiks apmācīti Pārvaldnieka darbinieki.

Izvēloties pasūtīt dezinfekcijas darbus pie Pārvaldnieka, dzīvokļu īpašniekiem jāvēršas pie savas mājas pilnvarotās personas, kura ar iesniegumu vērsīsies pie SIA ,,Ozolnieku KSDU”, vienojoties par darba uzdevuma apjomu un atkārtojumu regularitāti.

Pārvaldnieka darbinieki ieplānos un veiks daudzdzīvokļu dzīvojamo māju koplietošanas telpu dezinfekcijas pasākumus iepriekš saskaņotā laikā, iespējami ātri un atbildīgi.

Dzīvokļu īpašnieki, kuru mājās nav pilnvarotās personas, aicināti vērsties SIA ,,Ozolnieku KSDU” rakstiski, sūtot elektroniski iesniegumu info@oksdu.lv

Mājas kāpņu telpu dezinfekcijas 1 reizes izmaksas Ozolnieku pagastā sastāda EUR 25,72 + 21%PVN

Mājas kāpņu telpu dezinfekcijas 1 reizes izmaksas Brankās/Ānē, Cenu pagastā ir nedaudz lielākas sakarā ar transporta izmaksām un sastāda EUR 32,41 + 21%PVN

 

SIA “Ozolnieku KSDU” Administrācija




Atpakaļ