SIA "Ozolnieku KSDU" platformā ZOOM rīko tikšanos ar apsaimniekojamo māju pilnvarotajiem pārstāvjiem

Datums: 20.05.2021

Ir pagājuši 3 mēneši, kopš SIA "Ozolnieku KSDU" ir notikusi vadības maiņa. Uzņēmumā ir veiktas strukturālas izmaiņas, ar vairākiem darbiniekiem darba attiecības ir pārtrauktas, pārmaiņas skārušas arī uzņēmuma iekšējos procesus, to skaitā arī dzīvojamo māju apsaimniekošanu. Šobrīd situācija uzņēmumā sāk stabilizēties un ir pienācis brīdis uzklausīt ne tikai pašu darbinieku vai pašvaldības ieteikumus, bet arī klientu viedokļus.

Ja sākumā bija nodoms pagaidīt, cerībā, ka ar COVID-19 saistītie ierobežojumi tiks atcelti, un tikšanos ar māju pilnvarotajiem varētu organizēt klātienē, tad esam sapratuši, ka ilgāk gaidīt nav vērts. Turklāt, ja jau ZOOM platformu izmanto gan skolās, gan pašvaldībās, gan citās oganizācijās, kādēļ lai OKSDU būtu sliktāki.

Tad nu 7.jūnijā, kad būs norimušas vēlēšanu kaislības, aicinām uz tikšanos gan māju vecākos, gan pilnvarotās personas, gan jebkuru mājas īpašnieku, kuru interesē turpmāka sadarbība ar SIA "Ozolnieku KSDU".

Šoreiz konkrētu darba kārtības punktu nebūs. Tikšanās mērķis ir vispirms iepazīstināt tikšanās dalībniekus ar jauno OKSDU vadību, neformālā gaisotnē pārrunāt interesējošos jautājumus, uzklausīt ierosinājumus, arī kritiku. Tāpat OKSDU vadība informēs par turpmākajiem uzņēmuma plāniem, kas saistīti ar dzīvojamo māju apsaimniekošanu, komunikāciju ar iedzīvotājiem un citām aktualitātēm.

Attālinātā tikšanās tiks organizēta sekojoši:

  • Uz OKSDU rīcībā esošajiem pilnvaroto personu e-pastiem no uzņēmuma galvenā e-pasta: info@oksdu.lv tiks nosūtīta saite uz ZOOM platformu ar informāciju par tikšanās laiku.
  • Ja ir kāds, kas arī vēlas piedalīties, bet uzaicinājumu e-pastā nav saņēmis, nosūta ziņu uz e-pastu: info@oksdu.lv ar lūgumu atsūtīt saiti uz tikšanos ar OKSDU. Līgumus norādīt kuru māju šī persona pārstāv. Saite ar informāciju tiks nosūtīta.
  • 7.jūnijā, plkst.15:45 tiks atvērta tikšanās telpa ZOOM platformā, un tie, kas saņēmuši saiti, uzspiežot uz tās, varēs pieslēgties. Ja kādam pieslēgšanās neizdodas, aicinām zvanīt pa tālruni 63050111.
  • tie, kas vēlas piedalīties, uz šo e-pastu nosūta apliecinājumu
  • tikšanās sāksies 16:00. Ja kāds nokavēs sākumu, uztraukumam nav pamata, piekļuve tiks nodrošināta visā tikšanās laikā.
  • Lai piedalītos sarunās, nepieciešams mikrofons. WEB kamera nav obligāta, ja vien nevēlaties sevi parādīt pārējiem.
  • Laikā, kad nerunājat, mikrofonu lūgums izslēgt, lai apkārtējie trokņi netraucētu citiem klausīties.
  • Pār pārējiem noteikumiem tikšanās laikā informēs sapulces vadītājs.



Atpakaļ