Piemiņā par Jāni Roziņu

Datums: 20.02.2014

Skumji ir tas, ka jāpierod pie formas – bija. Kādu, šķietami mierīgu piektdienas rītu, SIA „Ozolnieku KSDU” darbiniekus pārsteidza šokējoša un bezgala skumja ziņa par dārgā kolēģa Jāņa Roziņa nāvi. Pēkšņi pārņēma sirreāla sajūta – vēl nesen pie viena galda sēdējām un runājām par siltumapgādes nozari.  Vēl nesen klausījāmies Jāņa stāstus par vecajiem SIA „Ozolnieku KSDU” laikiem, darbiniekiem un visu to, ko Jānis bija izdzīvojis  uzņēmumā, kā nekā vairāk kā 20 gadus strādājis SIA „Ozolnieku KSDU” labā. Izdzirdot sāpju ziņu par Jāņa aiziešanu, nācās dzirdēt no vairākiem Ozolnieku novada iedzīvotājiem labus vārdus par mūsu Jāni: „ Tik labs cilvēks viņš bija, nekad ne par vienu neko sliktu nepateiks! ”  Arī, mēs, SIA „Ozolnieku KSDU” darbinieki, atcerēsimies Jāni,  kā labsirdības avotu un gaišuma pilnību.

SIA „Ozolnieku KSDU” kolektīvs vēlas izteikt visdziļāko līdzjūtību Jāņa Roziņa tuviniekiem, pateicībā par ilggadējo darbu SIA „Ozolnieku KSDU” uzņēmuma labā.

 

Rozins

 

„Jāni, tu biji īpašs!”, tāpēc daži vārdi no SIA „Ozolnieku KSDU” darbiniekiem:

 

G.Jaunsleinis – valdes priekšsēdētājs: „Augstas raudzes profesionālis savā nozarē, kas Ozolniekos vadījis, attīstījis un ikdienā uzraudzījis darbus un procesus siltuma ražošanā. Savu darbu veica ar lielu atbildību. Savu darbu darīja akurāti un precīzi, sevi un savu paveikto neizceļot, vienmēr uzslavēja savus kolēģus. Sadzīvē kluss, inteliģents cilvēks, vienmēr pieklājīgs, godīgs un smaidošs. Nekad nepaaugstina balsi, nepārtrauc citus runājošos. Kluss cilvēks, kas ļoti mīlēja savu meitu,  lepojās ar viņas panākumiem, kā arī ar  tēvu mākslinieku un Latvijas valsts patriotu.

 

A.Vintere - juriste: „Cilvēks, kurš nekad ne par vienu nav pateicis sliktu vārdu. Klusi un neuzkrītoši darījis savu darbiņu.”

 

R.Svika – dežurante- kurinātāja: „Man Jānis atmiņā paliks kā patiesi inteliģents, gudrs cilvēks, ar plašān un vispusējām zināšanām, izcilām prāta spējām un elastīgu domāšanu. Viņš bija patiess sirsnīgs, vienkāršs un laipns. Jānis ar cieņu izturējās pret jebkuru cilvēku. Vienmēr bija labvēlīgi un draudzīgi noskaņots un pretimnākošs. Viņš bija patīkams sarunu biedrs, kurš prata ne tikai ieklausīties, bet arī sadzirdēt. Jānis bija apveltīts ar veselīgu humora izjūtu un pozitīvu attieksmi pret dzīvi. ”

 

Mūžīgā piemiņā,

SIA „Ozolnieku KSDU” kolektīvs




Atpakaļ