Diskusija ar māju pilnvarotajiem pārstāvjiem

Datums: 09.02.2022

SIA "Ozolnieku KSDU" pārvaldīšanā esošo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pilnvarotie pārstāvji februāra sākumā saņēma vēstuli ar informāciju, ka no 2022.gada 1.maija ar dzīvojamo māju pārvaldīšanu Jelgavas novadā nodarboties tikai viena pašvaldības kapitālsabiedrība - SIA "Jelgavas novada KU". Tas nozīme, ka šo māju īpašniekiem savlaicīgi ir jāizvēlas cits pārvaldnieks. SIA "Ozolnieku KSDU" no savas puses iesaka izvēlēties kā pārvaldnieku SIA "Jelgavas novada KU", taču gala lēmums ir tikai māju īpašnieku kopības ziņā.

Lai pārrunātu dažādus jautājumus, kas saistīti ar pārvaldnieka maiņu, īpaši mājām, kurām ir saistības ar SEB banku un Altum par renovācijas projektiem, SIA "Ozolnieku KSDU" un SIA "Jelgavas novada KU" vadība aicina uz diskusiju to bijušā Ozolnieku novada daudzdzīvokļu māju pilnvarotās personas, kuras līdz šim apsaimniekoja SIA "Ozolnieku KSDU":

  • Diskusijas vide: MS Team;
  • Laiks: ceturtdiena2022.gada 17.februāris, plkst. 19:00
  • Sīkāka informācija pa tālruni: 25655584, pie Stellas Miķelsones, e-pasts: stella@jnku.lv

Lai pieslēgtos diskusijai māju pilnvarotajām personām uz e-pastu tiks nosūtīta pieslēgšanās saite. Ja diskusijā bez pilnvarotās personas, vēlas piedalīties arī citi minēto māju īpašnieki, aicinām par to informēt S.Miķelsoni e-pastā. Arī šiem interesentiem saite tiks nosūtīta e-pastā.

Atgādinām, ka šoreiz diskusija paredzēta tikai un vienīgi par māju pārvaldnieka maiņu un ar to saistītajiem jautājumiem. Citi jautājumi, piemēram par siltumapgādes tarifiem, kompensācijām, kurināmā iegādi un tml. šoreiz paliks neatbildēti.

Ceram uz māju īpašnieku atsaucību.




Atpakaļ